Elektronica verkopen

Stuur ons enkele foto’s en kenmerken van jouw product. Wij beoordelen het product en sturen je een vrijblijvende prijsindicatie terug. Zo simpel kan het verkopen van je gebruikte elektronica zijn!

Stap 1: contact opnemen

Stuur ons een paar foto’s van het product. Geef hierbij aan:
1. Het typenummer en het merk
2. Hoe oud het product is
3. Welke toebehoren erbij zitten

Stap 2: afspraak maken

Jij bepaalt wanneer wij langskomen om je product(en) op te halen. Ook geef je aan hoe je graag uitbetaald wil worden (contant of via een betaalverzoek).

Stap 3: uitbetaald krijgen!

Wij halen de product(en) bij jou op, testen de werking van de product(en), en betalen jou direct op de door jou gekozen manier uit.

Welke elektronica koopt Rondt in?

Je kunt bijna alle elektronica met een met een stekker of een accu aan Rondt verkopen. Gebruikt en ongebruikt. De producten die wij inkopen zijn:

Voordelen van het verkopen van elektronica aan Rondt:

Prijs

Jij ontvangt altijd een eerlijke prijs voor jouw gebruikte elektronica, hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent en voorkom je vervelende onderhandelingen aan de deur.

Gemak

Jouw gebruikte elektronica wordt bij jou thuis opgehaald op het moment dat het jou uitkomt. Is het product zoals jij beschreven hebt? Dan betalen wij meteen op de manier die jij wilt.

Betrouwbaar

Wij zijn aangesloten bij het Digitaal Opkopers Register (DOR). Daarom vragen wij jou tijdens de verkoop om je te identificeren en moet jij minimaal 18 jaar oud zijn. Uiteraard identificeren wij onszelf ook altijd, dit zorgt ervoor dat je altijd weet wie je voor je hebt.

Rondt Zwolle elektronica verkopen WhatsApp